Typiskt. När man nu äntligen lyckats kalibrera expediterna i delikatessen så har de placerat ut salladsbuffen i gången, för självbetjäning. Det tog ett tag, men efter hand lärde de sig de flesta nödvändiga måttenheter. Istället för att alltid dra till med en rågad skopa kunde de så småningom skilja på - en skopa, en halv skopa, lite och pytte lite. Aptitligt och hygieniskt att ha buffen bakom glas och att personalen använder plasthandskar. Nu står byttorna (som på de flesta andra ställen) i gången, för alla och envar att rota runt i, hosta och nysa på. En del av skoporna ligger så klart nere i byttorna i en sörja av räkor, mosad avocado etc. och man kan inte låta bli att tänka på var folk kan ha haft sina fingrar någonstans. Inte så aptitligt längre. Vill man ha sallad är det nog tillrådligt att införskaffa den tidigt på dagen och att välja ur de byttor som nyligen blivit påfyllda. Från buffeplatsen bakom disk erbjuds nu istället laxbakelser och rullar, räkor, makrillfileer m.m. . Gott, men som vanligt lyser den färska fisken med sin frånvaro.