fredag 26 augusti 2016

Tack för pizzan


Och sen fortsätter flängandet. Ärende till city, ärende till Kronborgsvägen, bort till Möllevångstorget för att köpa grönt - en hel kasse för tjugo spänn. Vidare till ÖB via Parkgatan, förbi Sorgenfriskolan, Nobelvägen. Viker av nyfikenhet in på Agneslundsvägen, räknar till tre luder som går på gatan, de se ur att vara rumäner. Det får en att minnas St.Knutsväg på den gamla goda tiden. Östra Farmvägen och så framme vid ÖB, svetten lackar, köper klorin och tomatsoppa.


Hem och lämnar varor, vänder i dörren och skyndar vidare - bolag och Hemköp. Hittar inte vinet jag skulle ha och den billiga osten var slut, det får bli sallad med pumpakärnor. Mot Netto för att komplettera med billigt Zoegas, och tur var det. Hade redan glömt Bagaren & Bondens ettårsjubileum. Jazztrion utanför var inte alls så tokig och pizzaslicen på tomat och mozzarella var riktigt god. Äter och går vidare. Sajvva är näst intill fullsatt, kvarteret börjar bli mjukt som velour. Ja ja... Det blir väl lite fason på det hela den 16:e september.



Handlar kaffe och iste och tar samma väg tillbaks. Slinker in på Bagaren och Bonden igen och får mig ännu en pizzaslice, denna gång med kapris som tillägg. Tack och grattis på ettårsdagen.